Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Fillojnë punimet për rregullimin e kanalizimit në Fushë Tophanë

Shkup, 16 tetor – Zhurnal.mk – Në rrugën “Lazo Trpovski” në Fushë Tophanë sot kanë filluar punimet për rekonstruimin e sistemit të kanalizimit për ujërat e zeza, dhe atë me gjatësi prej 220 metrave dhe tubave prej 250mm, informon Zhurnal.

Nga komuna e Çairit thonë se infrastruktura nëntoksore paraqet një nga fushat ku po investohet më së shumti gjithkund ku ka nevojë.

“Fillojmë punimet për rekonstruimin e sistemit të kanalizimit për ujrat e zeza me gjatesi prej 220 metra dhe tuba prej 250 mm në rrugen “Lazo Trpovski”, lagjen Fushë Tophanë.

Infrastruktura nëntokësore, paraqet një nga fushat ku po investohet në masë të madhe gjithkund ku ka nevojë, që shpesh paraqet edhe parakusht për investime tjera të infrastrukturës rrugore”, shprehet kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu.//Zhurnal.mk

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2658742781121040?xts[0]=68.ARCU9hvTqz3YFr_Fr7durChOEqdJumpNtlbDEGGDQ2PK-dOnAwyP0rn1SQe1yV-OWbWFzhzydALJly-OBLfQF71kRyK7SwclfIpkNm4okrHX2G8Dz42yUk8ZyZB1va8mc77HhkwVOJINcexv_f6firL3BwS5FeloPiDCZz_8zjty49cIvdVcpTeDOz9-GrH_HKDcAVue8teb16GVgiVOzBVAbFIFwnrktUGT13xr67P3PQPOFepvRMj_6hhaoLa3AmXsRN93M2W9Ua12kphiq9rK8AfMzbID5EBBtL1e5FGWt56BiIuPeQEGiBXbwmz8kRzh55su5XiV0Jw5JwWHkC7L0Jni&tn=-R

Postime të ngjashme

Përfundoi debati i përgjithshëm rreth propozim ligjit për plotësimin e Ligjit për financimin e njësive të pushtetit lokal

R Zh

Vestager: Të respektohen rregullat e BE-së në planet kombëtare të rimëkëmbjes

T E

Lefkov: Për lëshimet e platformës së regjistrimit nuk është fajtor populli

T E

Qeveria e miratoi Protokollin shëndetësor për zbatimin e regjistrimit

T E

Analistët për Zhurnal: Problemi me bullgarët do të jetë më shumë serioz se ai grek

Z H

Qeveria miraton Propozim ligjin për shpallje të malit Sharr si Park Kombëtar

T E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...