Agjencia Zhurnal.mk

Fillon kryerja e pagesës së subvencioneve për prodhuesit e duhanit

Shkup, 20 prill, zhurnal.mk – Fillon pagesa e subvencioneve për duhanin për korrjen 2019. Të gjithë prodhuesit e duhanit që kanë kartela pagese dhe që kanë nevojë të tërheqin para, do të mund ta bëjnë këtë nga sot nga ora 16:00 – 23:00, pavarësisht nga ora e policore, sepse këta persona do të lejohen të lëvizin ekskluzivisht për këtë qëllim.

Pjesa tjetër e parave do të jetë në dispozicion nga 21 deri në 24 prill, në degët e bankave sipas rendit alfabetik me mbiemër.

Pagesa e subvencioneve të duhanit për vitin 2019 u njoftua në një konferencë për shtyp të premten nga Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujërave Trajan Dimkovski, Ministrja e Financave Nina Angelovska dhe Drejtori i Agjencisë për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural Nikolçe Babovski.

Dimkovski tha se mbi 30 milion euro subvencione u ishin paguar 19.050 prodhuesve të duhanit për korrjen e vitit 2019.

Drejtori Babovski informoi se për shkak të situatës emergjente, pagesa për duhanin do të bëhet në katër grupe radhazi.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...