Teknologji

Firefox për Android vjen me dizajn të ri dhe karakteristika të shumta

Zhurnal Ads

Firefox për Android është ridizajnuar, dhe sjell përditësimin e saj më të fundit në Evropë.

Përditësimi i Firefox Daylight ofron një përvojë më të mirë tek përdoruesit, me optimizime të reja, opsione të shumta të personalizimit të shfletuesit dhe disa ndryshime të mëdha.

Firefox për Android tani ofron Enhanced Tracking Protection (Mbrojtje të Përmirësuar të Gjurmimit), e cila ndalon reklamuesit e shumtë të shqetësojnë përdoruesit.

Ky tipar bllokon automatikisht shumë kërkues të njohur të jashtëm. Moduli privat tani është i disponueshëm në Firefox, që në ballinën e shfletuesit në Android, dhe përdoruesit kanë mundësinë të krijojnë shkurtesa gjatë kërkimit privat në faqen e parë të shfletuesit të famshëm.

Ndërfaqja e përdoruesit gjithashtu është ridizajnuar. Ndërfaqja tani është më e pastër dhe e lehtë për t’u përdorur.

Përdoruesit mund të vendosin URL-in në pjesën e sipërme ose në fund të ekranit.

Ekziston edhe opsioni Collections, i cili ndihmon përdoruesit të qëndrojnë të organizuar online.

Karakteristika e re Picture in Picture është gjithashtu në dispozicion. Firefox për Android thjeshton kalimin midis motiveve të errëta dhe të ndritshme, të cilat mund të aktivizohen automatikisht në periudha të caktuara të ditës.

Postime të ngjashme

Instagram fillon të etiketojë publikimet e ‘mediave të kontrolluar nga shteti’

admin

I pari lexues Blu-ray Curtis Mathes CMMBX130 për 99$

admin

Dizajni ka dalë: Huawei Mate 40 vjen me një kamerë të madhe

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...