Fjalët përfundimtare në rastin “Dhuna në Kuvend”

Shkup, 6 korrik – Mbrojtja e të akuzuarve në rastin “Dhuna në Kuvend” sot duhet të japin fjalët e tyre përfundimtare në Gjykatën Penale në Shkup.

 

Seancën e kaluar, prokurorja Villma Ruskoska në fjalët e saj përfundimtare tha se të akuzuarit e kanë ditur saktë se çfarë bëjnë, me qëllim që të parandalohet formimi i Qeverisë nga një shumicë tanimë të siguruar.

Të akuzuar në këtë lëndë janë ish kryetari i Kuvendit Trajko Veljanoski, ish ministrat e transportit dhe ai i arsimit, Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski, si dhe ish drejtori i DSK-së, Vlladimir Atanasovski. Ata ngarkohen me veprën penale “rrezikim terroristik të rendit kushtetues dhe sigurisë”.

Lëndën e udhëheqë gjykatësi Ilija Trpkov, ndërsa Ruskoska e përfaqëson lëndën.//Zhurnal.mk

Related posts

Katër lista të pavarura të kandidatëve në zgjedhje, afati për mbledhje të nënshkrimeve deri më 30 gusht

Z H

KSHZ: Gjithsej 8.791 persona janë kontrolluar në Listën Zgjedhore

Z H

“Maqedonia e Veriut është bërë një vend i pasigurt”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com