Fjalim i presidentit Pendarovski në sesionin e 76-të të Asamblesë së përgjithshme të KB-së (drejtpërdrejtë)

Shkup, 23 shtator 2021 (MIA) – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski sot ka fjalim në Debatin e përgjithshëm të sesionit të 76-të të Asamblesë së përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork që mbahet në temë:”Ndërtim të rezistencës përmes shpresës- rikuperim nga Kovid-19, rindërtim të qëndrueshëm, përgjigje ndaj nevojave të planetit, respektim të të drejtave të njeriut dhe revitalizim të KB-së”.

Related posts

RMV, arriti terapia më moderne për trajtim të pacientëve me COVID-19

D V

Fjalët përfundimtare në rastin “Dhuna në Kuvend”

Z H

Visar Ganiu: Cep më cep të Çairit dhe krejt çka po hasim është mbështetja pa rezervë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More