Fjalim i zëvendëskryeminisrit Nikolla Dimitrov (drejtpërdrejt)

Shkup, 20 shtator – Fjalim i zëvendëskryeministrit për Çështjet Evropiane, Nikolla Dimitrov në konferencë shtypi me rastin e ndihmës së grantit nga Japonia “Projekti për përmirësimin e instrumenteve muzikorë, pajisjeve zanore dhe ndriçimit për Operën dhe Baletin Kombëtar”.

Posted by MИА.mk on Monday, September 20, 2021

Related posts

Pas kontrolleve në spital, Kamçev kthehet në burgun e Shutkës

D V

Raport i dytë nga monitorimi i mediave: Nuk është shkelur Kodi zgjedhor

D V

Konferencë përmbyllëse “Gjykata Kushtetuese e Republikës së Maqedonisë së Veriut: përvoja dhe perspektiva”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More