Agjencia Zhurnal.mk

Franca ratifikon protokolin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Shkup/Paris, 21 nëntor – Zhurnal.mk – Republika e Francës sot ka ratifikuar protokolin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, informon Zhurnal.

Pas ratifikimit nga Franca, tani e fundit ngelet Spanja e cila ende nuk ka arritur të formojë Qeverinë pas zgjedhjeve parlamentare.

Gjithsesi, edhe pasi ta ratifikojë protokolin Spanja, me shumë mundësi në janar, më pas duhet edhe Parlamenti i Maqedonisë së Veriut ta bëjë të njejtën dhe kështu, Maqedonia do të bëhet anëtarja e 30 e NATOs../Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...