Agjencia Zhurnal.mk

FSK përfundon ushtrimet simuluese në Kamenicë

Prishtinë, 13 nëntor – zhurnal.mk – Sot në Kamenicë do të përfundojë ushtrimi fushor “Partnerët 2019” dhe kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati do të presë në takim zëvendëskomandantin e forcave tokësore të FSK-së, Hysen Dreshaj, në Qendrën Operative Emergjente.

Të pranishëm do të jenë ekipet reaguese emergjente, komiteti për mbrojtje dhe shpëtim dhe akterët e tjerë.

Ushtrimet simuluese në Komunën e Kamenicës përfundojnë sot me situatën e fundit “Kordon kërkimi”, e cila do të realizohet në Vaganesh nga ora 12:30.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...