Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Fushatë “Stimulo PAQEN”

Shkup, 6 prill – Zhurnal.mk – “Stimulo PAQEN” quhet fushata që do të promovohet sot si pjesë e programit për arsim paqesor pranë Ambasadës së parë për fëmijë në botë Megjashi.

“Në fokus të fushatës është ndërmarrja e aksionit dhe stimulimi i ndryshimit në nivel lokal dhe individual. Qëllimi është të tregohet se secila/i prej nesh ka përgjegjësi shoqërore ta ndërtojë dhe mbajë paqen, ndërsa paqja mund të ndërtohet vetëm nëse pranojmë se paqja nuk është vetëm mungesë e luftës, as se është është gjendje momentale, por proces konstant, i cili drejtpërdrejtë varet edhe nga aksionet tona”, paralajmërojnë ga Megjashi.

Hollësira për fushatën në konferencë për shtyp do të kumtojnë Dragi Zmijanac, kryetar dhe themelues i Amabsadës së parë në botë Megjashi, si dhe Fatmire Ajdari dhe Ana Bitoljanu, anëtare të ekipit të Megjashit.

Postime të ngjashme

Pozicioni bullgar ndaj Maqedonisë së Veriut mbetet i pandryshuar, Sofja është e hapur për dialog

Dafina Vidishiqi

Carovska: Nëse nuk investoni në arsim, keni harruar të investoni në të ardhmen

Dafina Vidishiqi

Maqedonia e Veriut përballet me mungesë të vaksinave

Dafina Vidishiqi

BFI: As këtë vit nuk mund të kryhet haxhi

Dafina Vidishiqi

Destani: Roli dhe kontributi i diasporës shqiptare ka qenë dhe vazhdon të jetë i jashtëzakonshëm

Dafina Vidishiqi

MSHIA Maqedoni: Dokumentet e Draft-planit aksional të Strategjisë Nacional janë vendosur në ENER

Dafina Vidishiqi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...