Ganiu: 50% e të punësuarve në Çair janë gra

Shkup, 1 tetor – Në Çair mbi 60% e drejtorëve të shkollave komunale janë gra! Në Komunën e Çairit 50 % e të punësuarve janë gra.

Dhe nënkryetarja e ardhshme e Komunës së Çairit do të jetë një grua!

Video-përshkrim nga organizimi madhështor i Forumit të Gruas të Bashkimit Demokratik për Integrim-Dega Çair.

Related posts

Mickoski: Datën e zgjedhjeve e përcakton Kushtetuta

D V

Zbulim i madh në liqenin e Ohrit, vendbanimi neolitik daton para 8,000 vitesh (FOTO)

D V

Dita e dytë e forumit të Prespës për dialog, do të flitet për kthimin e sinergjisë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More