Ganiu: Çairi është zyrtarisht komuna më e gjelbëruar në Shkup

Shkup, 28 shtator – Kryetari aktual i Çairit, njëherësh kandidat edhe për një mandat të kësaj komune nga BDI, Visar Ganiu, gjatë debatit në programin 200 në ALSAT, Visar Ganiu tha se “Çairi sipas të dhënave zyrtare që mban Qyteti i Shkupit është komuna me më së shumti hapsira të gjelbërta në krahasim me sipërfaqen, pra kemi vendin e parë në këtë aspekt.”

Në kuadër të debatit kryetari i komunës Visar Ganiu u shpreh se ai deri më tani ka rikonstruuar kalldërmën e Çarshisë e cila kap shifrën e 850.000 eurove si dhe ka rinovuar 137 vitrinat e dyqaneve të vjetra të Çarshisë.

Përtej këtyre projekteve, komuna e Çairit vazhdon të mirëmbajë dhe të subvencionoj zejet dhe zanatet e vjetra të çarshisë si dhe në kuadër të planifikimit urban dhe hapsinor ajo vazhdon t’i jap prioritet ndërtimit të hoteleve me qëllim të zhvillimit të turizmit dhe bizenese në çarshi.

Related posts

Akuzat e listave të pavarura ndaj KSHZ-së, KSHZ: Respektohet kodi zgjedhor

D V

Tërmeti shkund jugun e vendit

D V

Qeveria ka debatuar për reformat për autonomi më të madhe financiare të komunave

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More