Ganiu: Çdo derë ku trokitëm ishte e hapur ashtu siç zyra ime në komunë ka qenë hapur këto 4 vite

Shkup, 10 tetor – Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu edhe sot ka vazhduar aktivitetin e tij zgjedhorë ‘Derë me derë në Çair’ për të promovuar nga afër projektet e parapara në mandatin e ardhshëm katër vjeçar.

 

Postimi i plotë:Derë me derë në Çair vazhdon. Çdo derë ku trokitëm ishte e hapur ashtu siç zyra ime në komunë ka qenë hapur këto 4 vite dhe do të jetë hapur edhe 4 vitet e ardhshme.Ju faleminderit Çairas!

Related posts

Alt: Fjalët ngushëlluese të BE zhgënjejnë më tej Ballkanin

Redaksia

Komunikacioni mesatar, nuk ka pritje më të gjata në vendkalimet kufitare

D V

Deri tani 4 raste me Delta llojin e korona virusit në Maqedoni

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More