Ganiu e Xhaferoviç shënojnë ditën ndërkombëtare të boshnjakëve

Kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu so së bashku me anëtarin e kryesisë së Bosnjës e Hercegovinës, Shefik Xhaferoviç kanë shënuar ditën ndërkombëtare të boshnjakëve, informon Zhurnal.

Me vendosjen e luleve të freskëta në memorialin kushtuar viktimave të pafajshme nga gjenocidi serb në Srebrenicë, është shënuar 28 shtatori – dita ndërkombëtare e boshnjakëve në prani të anëtarit Xhaferoviç.

Ganiu duke uruar ditën ndërkombëtare të boshnjakëve, ka theksuar se ky memorial i dedikohet qendrës epike të popullit boshnjak në përpjekjet shekullore për ekzistencë.

Siç thekson Ganiu, populli shqiptar dhe ai boshnjak kanë qenë ndër popujt për të persekutuar në Ballkan.

ME ANËTARIN E KRYESISË SË BOSNJË DHE HERCEGOVINËS SHEFIK XHAFEROVIÇ SHËNUAM DITËN NDËRKOMBËTARE TË BOSHNJAKËVEMe…

Posted by Visar Ganiu on Tuesday, September 28, 2021

Related posts

Kemi Qeveri me makina luksoze, e zjarrfikës me makina të vjetra – tha Sela

N E

VMRO-DPMNE: LSDM të mbështesë Rezolutën në Kuvend

D V

MEGJASHI: MASH të vendos testime të detyrueshme falas në shkolla, ndërsa mësimi të zhvillohet edhe në hapësirë të hapur

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More