Agjencia Zhurnal.mk

Ganiu emërohet anëtar i përjetshëm nderi në Lidhjen e Miqve të Bibliotekës Presidenciale Woodrow Wilson në SHBA

Shkup, 3 janar, Zhurnal.mk – Kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu me vendim të Bibliotekës Presidenciale Uodrou Uilson në Staunton të SHBA-ve, për frymën e tij të miqësisë dhe shërbimin e tij shembullor në kujtim të veprës së figurës së Presidentit Uilson u emërua anëtar i përjetshëm nderi në Lidhjen e Miqve, organ i Bibliotekës Presidenciale Uodrou Uilson në SHBA.

“Ky vendim vjen në shenjë mirënjohjeje menjëherë pas lartësimit dhe përjetësimit që në Komunën e Çairit iu bë figurës së shquar të Presidentit Uilson, për kontributin e tij madhor historik në mbrojtje të të drejtave natyrale të ekzistencës së popujve të Ballkanit”, theksohet në komunikatën e Komunës së Çairit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...