Agjencia Zhurnal.mk

Ganiu nderon shumë sportist e personalitete të ndryshme

Shkup, 13 nentor – 13 Nëntori – Dita e Çlirimit të Shkupit na bashkoi në manifestimin e organizuar nga Qyteti i Shkupit për të nderuar sukseset e shumë sportistëve dhe personaliteteve të sferave të ndryshme që me veprën e tyre po lënë gjurmë të pashlyeshme në zhvillimin e vendit tonë përmes promovimit të vlerave më të larta.

U ndjeva me të vërtetë shumë krenar si kryetar i Komunës së Çairit që në mesin e fituesve të çmimit 13 Nëntori ishin figura të njohura nga Çairi, kampioni evropian për kadetë në mundje Besir Аlili dhe drejtoresha e Galerisë Nacionale të Maqedonisë së Veriut Dita Starova Qerimi.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...