Ganiu: Në ditën e paqes promovohet “Rruga e Paqes”

Shkup, 21 shtator – Kreu i komunës së Çairit, Visar Ganiu në anë të një komunikate për media bënë të ditur se sot ditën ndërkombëtare të paqes zgjodhën për ta shënuar me një mënyrë veçantë duke promovuar “Rrugën e paqes” në vendin që gjendet në zemrën e Çairit dhe ku është i sigurt se secili njeri e gjen paqen- në Çarshinë e Vjetër.

“Ky le të jetë një urim përmes të cilit do të lëmë gjurmë dhe porosi për gjeneratat e ardhshme dhe njëkohësisht sot e çdo ditë le të reflektojmë ndaj atyre vlerave që kultivojnë dhe forcojnë themelet e paqes.”, shprehet Ganiu

🕊🕊“Rrugën e Paqes” e promovuam në Ditën e PaqesDitën ndërkombëtare të paqes zgjodhëm për ta shënuar me një mënyrë të…

Posted by Visar Ganiu on Tuesday, September 21, 2021

Related posts

Shënohet 75 vjetori i formimit të Lidhjes së shoqatave të pensionistëve

D V

Pendarovski – Linde: Rasti i Maqedonisë së Veriut është test për kredibilitetin e procesit të zgjerimit të BE-së

D V

AlternAtivA: Partia në pushtet fotografohet me të arriturat tona në kulturë

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More