Ganiu nikoqir i përfaqësuesve të ansambleve pjesmarrës në “Folk Fest 2021”

Shkup, 26 korrik – Komuna e Çairit në krye me Visar Ganiun, sot ishte nikoqir i përfaqësuesve të ansambleve të ndryshme nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Kosova, Meksika, Rumania, Ukraina, Bullgaria e Hungaria, pjesëmarës të Festivalit ndërkombëtar “Folk Fest 2021”, që do të startojë sonte dhe do të mbahet për 3 netë me radhë, informon Zhurnal.

 

Përfaqësuesit e ansambleve, gjithsecili të veshur me veshjet e tyre kombëtare i ngritën edhe sot vlerat kulturore e artistike në piedestalin më të lartë.

Kryetari Ganiu uron të kalojë sa më bukur “Folk Fest” dhe të shijojmë artin e vërtetë.

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2873423989652917

Related posts

Raport i punës gjashtë mujore 2021 të NP Higjiena Komunale-Shkup

Z H

“Trajektorja” shtyhet derisa të emërohet gjykatës i ri

Z H

Vuçiç: Nga 1 janari 2023 nuk do të ketë kufinj mes Serbisë, Maqedonisë e Shqipërisë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com