Ganiu siguron 70 vende parkimi në Fushë Tophanë

Në Fushë Tophanë janë krijuar 70 vendparkingje të reja me sipërfaqe prej 1300 m2. Këto vendparkime ishin kërkesë e vet banorëve të lagjes ndërsa brenda disa ditëve pritet të krijohen edhe 150 vende të reja parkimi.

Ganiu në këtë aksion takoi deputeten Merita Koxhaxhiku, Driton Kuçin dhe Mensur Currin.

70 vendparkingje të reja në Fushën e Topanës në 1.300 m2 hapësirë të rregulluar nga Komuna e Çairit në kërkesë të…

Posted by Visar Ganiu on Wednesday, October 6, 2021

Related posts

Deputetët e opozitës e lëshojnë sallën, Xhaferi e ndërpreu seancën

D V

MSH: Formohen dy komisione të reja për kujdes të dikujt tjetër

N E

Dhjetëra qytetarë kolabojnë nga temperaturat e larta, mbi 100 ndërhyrje në ditë nga ndihma e shpejtë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More