Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Ganiu uron për Ditën e zjarrfikësve: Ju jeni heronjtë tanë

Shkup, 20 maj – Të nderuar pjestarë të ekipeve zjarrëfikëse, më lejoni në emrin tim dhe në emër të qytetarëve të Çairit, të ju uroj Ditën e Zjarrëfikësve, pra ditën tuaj.

Duke ju uruar, dua të ju faleminderoj për punën plot përkushtim dhe sakrificë të cilën e bëni në shërbim të qyetetit dhe qyetetarëve, gjithmonë!

Me plot bindje ju them se, Ju jeni heronjtë tanë dhe jeni hallkë e rëndësishme e jetës së sigurtë të cilën po përpiqemi bashkë ta garantojmë!

Urime,
Visar Ganiu-Kryetar i Komunës së Çairit

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...