10 C
Skopje
30/10/2020
Kosovë

Gastronomisë i lejohet orari deri në 23:30, por muzika u ndalohet më herët

Janë ndryshuar disa nga masat kundër Covid-19, ndër to është edhe orari i gastronomisë.

Ministria tashmë ka bërë publike vendimet, ku në pikën 4 flitet për gastronominë.

”Të gjitha subjekteve që ofrojnë shërbimë të gastronomisë (restoranet, kafiteritë dhe të ngjashme), bazuar në vlerësimin e dhënë nga autoritetet komunale dhe se i plotësojnë kushtet për punë duke respektuar masat mbrojtëse kundër Covid-19:

U ndalohet funksionimi nga ora 23:30 deri në 05:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës;

Prej orës 21:00 në subjektet që ofrojnë shërbime të gastronomisë (ristorantet, kafiteritë dhe të ngjashme) ndalohet muzika;

Brenda këtij orari mund të punojnë duke respektuar distancën prej 2 metra hapësirë ndërmjet tavolinave si dhe të mbajnë dezinfektantët për duar në cdo tavolinë të cilat mund të shfrytëzohen nga klientët”.

Related posts

Marrëveshja e Washingtonit mirëpritet nga prodhuesit vendës

admin

“Sa më shumë që po vonohet votimi i Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike, kriza po thellohet”

admin

Policia e Kosovës arreston 15 persona për 24 orë

admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Pranoj Më tepër...