Agjencia Zhurnal.mk

Gelevski, sekretar i ri i komunës së Kumanovës

Kumanovë, 17 shtator – Sekretari i ri i komunës së Kumanovës është Aleksandar Gelevski, i cili deri më tani ka mbajtur postin e shefit të departamentit për zbatimin e dokumentacionit urban në Departamentin e Urbanizmit. Gelevski tha se ai do të përpiqet të menaxhojë një administratë profesionale që do të përmbushë nevojat dhe kërkesat e njerëzve të Kumanovës.

Lindi në vitin 1981 në Kumanovë, ku kreu shkollimin fillor dhe të mesëm, u diplomua në Universitetin “Kirili dhe Metodi” Shkup – Fakulteti i Arkitekturës në vitin 2006, kur filloi karrierën e tij profesionale si projektues dhe planifikues urban.

Në janar 2014 ai ishte i punësuar në Komunën e Kumanovës si këshilltar në departamentin e planifikimit urban. Që nga nëntori 2018, ai është emëruar shef i departamentit për zbatimin e dokumentacionit urban – Sektori për Urbanizëm, dhe në Gusht të vitit 2020 ai do të jetë Sekretar i Komunës së Kumanovës. Ai është emëruar për të zëvendësuar Desanka Stosevska, e cila ka dalë në pension.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...