Agjencia Zhurnal.mk

Gena në Fest 58 me një super këngë mjaft aktuale

Tashmë janë prezantuar këngët dhe artistët që do të marrin pjesë në Festivalin e 58-të në RTSH. Duken sikur janë të gjithë në garë për çmimin e madh i cili do tu sigurojë atyre pjesëmarrjen në Eurovision. Por një këngë mjaft domethëse që na duket shumë e përshtatshme pë momentet që shqiptarët po kalojnë është nga artisti unik Gena me titull “Shqiponja e lirë” ku duket vërtetë një himm ku bashkon të gjithë shqiptarët dhe duket vërtetë këngë e të gjithë shqiptarëve pasi po fiton zemrat e të gjithëve kudo ku dëgjohet e flitet shqip. Nëse ende se keni dëgjuar ia vlen ta dëgjoni e do të bëhet edhe për juve një hit për ta dëgjuar e ridëgjuar atë gjithmonë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!