Agjencia Zhurnal.mk

Gent Sejko: Reaguam shpejt për pandeminë

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko tha se këtë vit ekonomia shqiptare do të jetë në recesion ndërsa pasiguritë janë shtuar.

Përkeqësimi i gjendjes ekonomike të familjeve dhe humbja e vendeve të punës janë të pashmangshme këtë vit në gjykimin e bankës qëndrore.

Në fjalën e tij në Kuvend, Gent Sejko bëri thirrje që autoritetet të marrin vendimet e duhura.

Viti 2019 u mbyll me një rritje ekonomike 2.2% , më e ngadaltë se 2018 për shkak të tërmetit dhe rënies së prodhimit të energjisë, megjithatë kreditimi i sektorit privat rezultoi me rritje.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!