Agjencia Zhurnal.mk

Gjashtë persona nga Shkupi janë arrestuar pasi u kapën me marihuanë dhe materje pluhur

Policia njoftoi se gjashtë persona na Shkupi gjatë 24 orëve të kaluara janë zbuluar dhe kapur me marihuanë dhe materje pluhur.

Mbrëmë në orën 03.00, zyrtarë policorë nga SPB Shkup në bul. “AVNOJ” e kanë privuar nga liria M.H.(21) nga Shkupi, sepse gjatë kontrollit të kryer tek ai është gjetur materje pluhur.

Mbrëmë në orën 01.50, zyrtarë policorë nga SPB Shkup në rr. “Kosta Novakoviq”, e kanë privuar nga liria E.G.(20) nga Shkupi, sepse gjatë kontrollit të kryer tek ajo është gjetur marihuanë.

Mbrëmë në orën 22.35, zyrtarë policorë nga SPB Shkup në “Kej Dimitar Vllahov” e kanë privuar nga liria A.Xh.(29) nga Shkupi, sepse gjatë kontrollit të kryer tek ai është gjetur marihuanë.

Dje në orën 16.20, zyrtarë policorë nga SPB Shkup në bul “Koço Racin” e kanë privuar nga liria B.J.(37) nga Shkupi, sepse gjatë kontrollit të kryer  tek ai është gjetur meterje pluhur.

Në datën 09.08.2020 në orën 17.20, zyrtarë policorë nga SPB Shkup në rr. “Ivan Haxhinikollov” e kanë privuar nga liria N.T.(19) nga Shkupi, sepse gjatë kontrollit të kryer tek ai është gjetur marihuanë. Pas dokumetimit të rrasteve të lartëpërmendura, kundër të gjithëve do të ngriten parashtresa adekuate.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...