Maqedoni

Gjatë 24 orëve të fundit 927 kundërvajtje për mosmbajtje të maskave

Zhurnal Ads

Shkup, 4 tetor – Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit lidhur me masën për mosmbajtjen e mbrojtjes personale për fytyrë janë regjistruar 927 kundërvajtje.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për t’u ballafaquar me Kovid -19.

Postime të ngjashme

Shilegov: Pozicioni i Bullgarisë është joparimor, është jashtë parimeve të funksionimit të BE-së

T E

LSDM: Është siguruar proces arsimor i suksesshëm, 88% e nxënësve e ndjekin mësimin online

admin

DOSSIER: E pathëna e masakrave bullgare ndaj shqiptarëve në Shkup: vetëm për qeleshen e bardhë!

R ZH
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...