Agjencia Zhurnal.mk

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 576 persona që nuk kanë mbajtur maskë mbrojtëse

Shkup, 27 qershor – Gjatë ditës së djeshme, sipas të dhënave të Ministrisë së Punëve të Brendshme, janë regjistruar 576 persona të cilët nuk kanë mbajtur maskën mbrojtëse.

Nga MPB ju bëjnë apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga Qeveria e që kanë për qëllim parandalimin e përhapjes së coronavirusit.

Maska mbrojtëse apo mbulimi i fytyrës është e obligueshme të mbahet në vendet publike si brenda ashtu edhe jashtë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...