Agjencia Zhurnal.mk

Gjatë fundjaves në Shkup “merrimanga” largoi 4 automjete

Gatë fundjavës në rajonin e SPB Shkup janë ndërmarrë mësa dhe aktivitete, ku nga trafiku janë larguar: tre vozitës sepse ato kishin drejtuar automjetin pa e arritur të drejtën e drejtimit të automjetit motorik dhe një automjet sepse ishte i paregjistruar. Gjatë tre ditëve të kaluara, katër automjete janë larguar nga automjeti special “merrimanga”.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...