Agjencia Zhurnal.mk

Gjendet bombë në një kishë në Kërçovë

Në datën 22.09.2020 në orën 09.20 në Stacionin policor të Kërçovës është denoncuar se gjatë rikonstruimit të një objektit në kuadër të kishës së fshatit në f.Dupjanë është gjetur një bombë dore, e cila rrjedh nga Lufta e dytë Botërore.

Nga personi profesionist nga Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim nga mjetet shpërthyese është marrë për procedurë të mëtutjeshme.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...