Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Shkup, 10 tetor –  Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet pa pengesa, në rrugë të lagështa.

 

Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare të Maqedonisë së Veriut nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetin, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe grykat malor, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve.

Kjo veçanërisht ka të bëjë me akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

Related posts

Kryeministri Zaev në promovimin e Kompleksit Planet

Z H

Nënshkruhen marrëveshje financiare për zhvillimin e rajoneve planore në bujqësi dhe zhvillim rural

R Zh

Aktive 13.027 raste aktive me kovid, nëse është e nevojshme do të ketë masa të reja

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More