Maqedoni

Gjithçka gati për fillimin e procesit edukativo – arsimor në kopshtet për fëmijë të komunës së Çairit!

Zhurnal Ads

Shkup, 8 shtator – Gjatë gjithë kësaj periudhe në bashkëpunim me udhëheqësitë e kopshteve për fëmijë “Fidani” dhe “Borëbardha” u përkujdesëm për realizimin e të gjitha masave preventive të definuara në protokolet shëndetësore për mbrojtje nga virusi Covid 19, pastruam, dezinfektuam dhe pajisëm me mjetet e nevojshme higjienike këto hapësira që dita e nesërme ti gjejë fëmijët tanë në hapësira të sigurta për mirëqenien e tyre shëndetësore.

Me vëmendje do të përcjellim mbarëvajtjen e procesit edukativ duke qenë në gatishmëri të plotë për t’iu përgjigjur çdo nevoje që kanë kopshtet për fëmijë. Stafit të kopshteve dhe fëmijëve ju uroj fillim të mbarë dhe shumë shëndet!

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2626216391040346?tn=-R

Postime të ngjashme

GASHI për REL: Pandemia keqmenaxhohet, jemi të injoruar

R ZH

Ndryshimet e Ligjit për mbrojtje nga sëmundjet infektive para Komisionit të shëndetësisë

admin

25 pacientë me Covid janë të hospitalizuar në Klinikën Infektive në Kumanovë

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...