Gjithsej 12.865 persona deri dje kanë kontrolluar listën zgjedhore

Shkup, 7 shtator – Gjithsej 12.865 persona deri dje kanë kontrolluar Listën zgjedhore, janë parashtruar gjithsej 62 kërkesa për regjistrim në Listën zgjedhore, 28 kërkesa për fshirjen e të dhënave nga Lista Zgjedhore dhe 25 kërkesa për ndryshim të të dhënave në Listën zgjedhore, kumtoi Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ).

 

Gjithashtu, deri te Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, në email adresën upisis@sec.mk janë parashtruar gjithsej 60 kërkesa.

Procedura për kontroll publik në Listën zgjedhore dhe e njëjta do të zgjasë deri te enjten 9 shtator.

Related posts

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

D V

Miteva pyet Shilegovin: Ku shkuan 12.5 milionë euro

D V

Xhaferi në takim me Sagarcin: Kuvendi vazhdimisht punon në agjendën për eurointegrime

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More