Agjencia Zhurnal.mk

Gjithsej 449 të prekur nga korona virusi nuk kanë patur asnjë simptomë

Shkup, 24 prill – Zhurnal.mk – Nga gjithsej 1300 të infektuar deri dje, 449 prej tyre nuk kanë patur asnjë simptomë të virusit. Kështu bënë të ditur raporti i Insitutit për Shëndet Publik, informon Zhurnal.

Gjithashtu, në raport mund të vërehet se ka shumë të prekur edhe punonjës shëndetësor, e kështu ky numër deri tani shënon 218, prej të cilëve më së shumti janë nga spitali i Kumanovës, funksionimi i së cilës është vënë në pikëpyetje.

Në raportin thuhet se deri tain janë shëruar 57 raste vdekjesh, shumica prej tyre mbi 60 vjeç. 43 prej të vdekurve kanë patur sëmundje tjera kronike.

Në raportin e sotëm të fundit të ministrisë, është regjistruar 1 i vdekur i moshës 80 vjeçare, 26 të tjerë të infektuar dhe 36 të shëruar./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...