Agjencia Zhurnal.mk

Gjorçev: Mënyra se si qeverisën Zaevi është autoritarizëm

Shkup, 26 qershor – Vlatko Gjorçev deputet i VMRO-së në seancën e sotme ka thënë se po afrohet fundi i qeverisjes së VMRO dhe do vijë qeveria që do sjellë ndryshime të vërteta në vend.

“Për disa muaj vjen qeveria teknike në të cilën do të merr pjesë dhe VMRO dhe për disa muaj do shihen reformat në vend, dhe ju bashkë me 28 ministrat tuaj e jo vetëm Tevdovski për disa muaj do të largoheni nga këtu nga vota e qytetarëve’, ka thënë kështu Tevdovski.

Ai ka shtuar se mënyra se si qeveris Zaev është autoritarizëm sepse ai si kryeministër shpalli veten edhe ministër finance kundër ligjeve duke shtuar se një person që drejton kryeministrinë nuk mund të drejtojë dhe dikaster qeveritar, me trupin e shërbimeve të sigurisë dhe trupin për reforma në gjyqësorë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...