Agjencia Zhurnal.mk

Gjorcev: Po të isha në vendin e Kacarskës, nuk do të mund të shikoja veten në pasqyrë

Shkup, 29 shtator – Sekretari Ndërkombëtar i VMRO-DPMNE, Vladimir Gjorcev në paraqitjen e tij televizive në lidhje me burgimin e Gordana Jankulovska tha se kjo është një charadë e qeverisë në të cilën kryeministri dhe ministrat ngasin me të njëjtin Mercedes dhe Maqedoninë aktualisht po përjeton çështjet më të vështira ekonomike, sociale dhe shëndetësore në historinë e saj.

“E shihni, kjo është një karakter i qeverisë në të cilën kryeministri dhe ministrat po ngasin me të njëjtin Mercedes që do të kishin shitur dhe dhuruar mjetet, ata nuk dolën nga ai Mercedes dhe në të njëjtën kohë kemi recesionin më të madh në Maqedoni, 40 mijë njerëz humbën punën në të njëjtën kohë, 1 kilogram rrush në Kavadar është 2 denarë, ki kujdes, kjo do të thotë për 200 denarë merr 100 kilogram rrush për 2.000 denarë, një ton rrush, kjo kurrë nuk ka qenë në Maqedoni “, tha Gjorcev

Lidhur me propozimin për emërimin e Dobrila Kacarska si gjyqtare kushtetuese, Gjorcev theksoi se sipas tij, është e gabuar të shkelësh fatet njerëzore për të bërë një karrierë në Gjykatën Kushtetuese.

“Po të isha në vendin e Dobrila Kacarska, nuk do të mund të shikoja veten në pasqyrë. Unë mendoj se nuk është e drejtë që një person të shkel nëpër fatet njerëzore për të shkatërruar dhjetëra familje me vendime prej 10, 15, 18 vjetësh për të bërë një karrierë në Gjykatën Kushtetuese. Sepse në fund të fundit të gjithë duhet të jetojmë në këtë vend. “Maqedonia nuk e mban mend një terror kaq të ashpër, unë mendoj se Maqedonia po jeton momentet më të turpshme të 70 viteve të fundit,” tha Gjorcev.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...