Agjencia Zhurnal.mk

Gjorçev: VMRO e gatshme në çdo kohë për zgjedhje parlamentare

Shkup, 16 qershor – Deputeti i VMRO-së Vlatko Gjorçev në prag të manifestimit të partisë së tij ka thënë se VMRO është e gatshme për zgjedhje parlamentare në çdo kohë.

“Ky është shekulli i tretë që VMRO Lufton për Maqedoninë, ajo do të vazhdojë edhe më tej të luftojë, unë jam i bindur se vendit asgjë nuk i ndodh dhe se jemi të gatshëm për zgjedhje parlamentare në çdo kohë”, ka thënë ai.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...