Gjoshi: Nëse dikush është i interesuar të hyjë në garë për kryetar të PDK-së mund të paraqes edhe sot nënshkrimet në Konventë

Sekretari organizativ i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Betim Gjoshi, ka thënë se ende mund të paraqitet ndonjë kundër kandidat i Memli Krasniqit për kryetar të PDK-së.

 

Sipas tij, Konventa është organi më i lartë i partisë që mund edhe të ndryshojë rregullat, prandaj nëse ka të interesuar, mund të paraqiten për të garuar edhe sot.

“Ne që nga fillimi kemi inkurajuar garën. Konventa është organi më i lartë i partisë edhe mund të ndryshojë  edhe rregullat edhe nëse ka ndonjë rast të interesuar ka të drejtë të pyes edhe t’i prezantojë nënshkrimet para kryesisë së punës edhe kryesia e punës e pyet konventën dhe pastaj të shoh”

Ai shtoi se, “Kryetari i partisë zgjedhet ai që merr më shumë se gjysmën e votave të vlefshme”. 

Related posts

Qeveria e bindur se këtë vit arrihet vaksinimi i 60% të popullsisë, mjekët skeptik

D V

Vrasja e 18 vjeçares, Ibishi thotë se për dorasin parashihet dënim deri në burgim të përjetshëm

D V

BE-ja do ta heq Kosovën nga lista e vendeve të sigurta – masa më të rrepta për pasagjerët nga vendi ynë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More