Agjencia Zhurnal.mk

Gjykata Penale kërkon që Prokuroria dhe MPB-ja t’i hetojnë kërcënimet e avokatëve në “TNT”

Shkup, 8 janar, zhurnal.mk – Gjykata Penale u përgjigj ndaj thirrjeve të avokatëve në rastin “TNT” të cilët kërkojnë që gjykatësja porotë së cilës i ka skaduar mandati të mos paraqitet më në gjykatë.

Një porosi të këtillë ka dërguar avokati i ish kryetarit të Komunës së Gazi Babës, Jovica Strashevski, i cili ka paralajmëruar gjykatësen porotë, se në rast se paraqitet në gjykatë do të bëj vepër penale dhe do të ndëshkohet me dënim me burg.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...