Agjencia Zhurnal.mk

Gjykata Penale kundër asaj Themelore, refuzon propozimin për paraburgim ndaj të akuzuarve të “Durmo Tours”

Shkup, 2 korrik – Zhurnal.mk – Të dyshuarit për fatkeqësinë e rëndë me autobusin e “Durmo Turs” në Llaskarcë ku humbën jetën 16 persona, dhe gjithsej 38 udhëtarë pësuan lëndime të rënda trupore ngelin në paraburgim shtëpiak, pasi Gjykata Themelore Penale Shkup e refuzoi si të pabazë propozimin e Prokurorisë Themelore Publike për shqiptimin e masës paraburgim, përcjellë Zhurnal.

Këshilli Penal pas shqyrtimit të fakteve solli vendim me të cilën propozimin e Prokurorisë Themelore për shqiptim për paraburgim e refuzon si të pabazë dhe e propozon masën paraburgim shtëpiak për 30 ditë të tjera.

Ndryshe Prokuroria Themelore Publike dje ngriti padi kundër gjashtë personave, të dyshuar se kanë kryer vepër të rëndë penale kundër sigurisë të njerëzve dhe pasurisë në komunikacion për fatkeqësinë në Llaskarcë./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...