Gjykata Penale: Nëse Rashkovski keqpërdor lejen për të dalë, atëherë do t’i caktohet paraburgim

Përveç MPB-së, edhe nga Gjykata Penale njoftuan se Dragi Rashkkovski ka dalë nga shtëpia e tij edhe pse ndodhet në paraburgim shtëpiak.

Nga kjo gjykatës për “Fokus” thonë se i dyshuari ka dorëzuar dokumentacion mjekësor dhe i është lejuar që të kontrollet në mjek.

“Gjykata Penale e Shkupit, pa marrjes së kërkesës dhe dokumentacionit mjekësor për kontrolle në mjek si dhe udhëzim nga specialisti për ndërhyrje mjekësore ka dhënë leje që në ditë të caktuara në një periudhë të caktuar, i dyshuari D.R t’i lejohet që të kontrollohet”, thonë nga gjykata.

Ata shtojnë se nëse eventualisht keqpërdoret, atëherë do t’i caktohet paraburgim në burg nga gjykata.

Related posts

Në 24 orët e fundit asnjë i vdekur në Tetovë si pasojë e Kovid-19

N E

Kandidati i Butelit nga VMRO , Darko Kostovski me këngë kundër shqiptarëve! (VIDEO)

Redaksia

MSH: Formohen dy komisione të reja për kujdes të dikujt tjetër

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More