Gjykata penale Shkup e konfirmoi dënimin prej 19 viteve për Angela Gjorgjievska në lëndën “Pino”

Shkup, 13 tetor – Gjykata penale Shkup sot e konfirmoi dënimin e parë prej 19 viteve për Angela Gjorgjievska, e akuzuar për bashkëveprim në vrasjen e Pineta Sekondo – Pino.

Procesi gjyqësor për këtë lëndë nga ana e Gjykatës së Apelit – Shkup, është kthyer në gjykim të përsëritur për shkak të ekspertizave.

Gjykimin për këtë lëndë e ka udhëhequr gjykatësja Lenka Davidkova, ndërsa përfaqësues i akuzës është prokurorja publike, Lidija Raiçeviq.

I akuzuari i parë në këtë lëndë është Ali Furkan, por procedura kundër tij nuk po udhëhiqet për shkak se ai është në arrati.

Related posts

Filipçe dhe Hasani nuk janë fajtorët thotë Zaev! Do të shkarkohen vetëm drejtorët e Spitalit të Tetovës Florin Besimi dhe Artan Etemi

D V

Filipçe: Kanë filluar takimet koordinuese për fillimin e transplantit të gjashtë nga një donator i vdekur

D V

Mexhiti: Ta rikthejmë Haraçinën duke ia dhënë votën Ridvanit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More