Agjencia Zhurnal.mk

Glukozamina mund të ju ndihmojnë për shëndetin e zemrës

Glukozamina mund të ju ndihmojë për ta ulur rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare, thuhet në një studim të ri.

Një shtojcë dietale dhe shumë e përdorur për dhimbje të njëjta mund të ju sjellë përfitime për zemrën tuaj.

Sipas një hulumtimi të ri, të publikuar në Gazetën Britanike të Mjekësisë, zakoni i përdorimit të barërave me glukozaminë, u gjet se lidhet me reduktimin e rrezikut të sëmundjeve kardiovaskulare.

Gjithsesi, hulumtuesit theksojnë se pa marrë parasysh lidhjes, puna e tyre nuk lidhet me një ndërlidhje të vërtetuar mes glukozaminës dhe rezultateve të mira kardiovaskulare.

Studimi ynë këshillon një potencial të ri të përfitimeve nga efekti i glukozaminës në shëndetin kardiovaskular. Implikimet praktike mund të jenë të jenë mbi provat e hulumtimit tonë, të cilat janë të dhënat e klinikave, të cilat janë tregues për efektet” tha Dr. Lu Qi, një profesor në departamentin e epidemiologjisë në Universitetin e Tulane, dhe është njëri ndër autorët e këtij studimi.

Megjithatë, të dhënat nga studimi janë të fuqishme, transmeton Gazeta Express.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...