Teknologji

Google Chrome i ri do të jetë 10% më i shpejtë me funksionet e reja

Zhurnal Ads

Siç edhe ka premtuar, Google ka implementuar funksionin e ri për organizimin e tabeve. Përdoruesit e Chrome tani mund të grupojnë tabet në dritaret e tyre të shfletuesit.

Grupet e tabeve mund të personalizohen, ato mund të emërtohen dhe të bëhen me ngjyra, ndërsa në versionin e ri të Chrome tani është gjithashtu e mundur që tabet lehtë të zvogëlohen, zgjerohen dhe vendosja e fajllave.

Këto janë vetëm disa nga karakteristikat e reja që vijnë në versionin e ri të Chrome.

Tani, kur të kaloni mbi tab, do të shfaqet thumbnail previeë e faqes. Për më tepër, është e mundur që të plotësoni dhe ruani dokumentet PDF direkt në Chrome, ose duke përdorur shkurtesat e Adobe PDF.

Google thotë se karakteristikat e reja nuk do ta ngadalësojnë shfletuesin Chrome. Tabet do të punojnë 10 përqind më shpejt, falë funksioneve PGO (profile guided optimization) dhe “tab throttling”.

Postime të ngjashme

Galaxy Z Fold 3 mund të ketë tre ekrane

admin

Facebook do të lejojë shpërndarjen e Insta Stories direkt në llogarinë tuaj në Facebook

admin

Tesla Tequila tani është një produkt i vërtetë dhe tashmë është shitur

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...