Agjencia Zhurnal.mk

Google Pixel 4a dhe OnePlus Nord: Cili është më i mirë?

Google Pixel 4a dhe OnePlus Nord e kanë arritur pothuajse pikën e pamundur të çmimeve të pëballueshme për telefonat e mirë të ri dhe të mençur.

Edhepse këtyre modeleve të telefonave të rinj u mungojnë etiketat e çmimeve të konsiderueshme të rivalëve të tyre premium, të dy modelet arrijnë të ofrojnë shumë nga tiparet që do të prisnit të gjenit në një Pixel 4 ose OnePlus 8.

Pixel 4a krenohet me një kamerë që është mjaftueshëm e aftë sa çdo gjë në një pajisje premium, ndërsa OnePlus Nord ofron mbështetje 5G dhe jetëgjatësi të fortë të baterisë.

Të dy telefona të shkëlqyeshëm, por cili është më i miri?

Nëse i zbërthejmë specifikat e tyre dhe krahasojmë se si ato performojnë nëpër një shumëllojshmëri kategorish, atëherë ju ndihmojnë të vendosni se cili model ju ofron më shumë vlerë për paratë e shpenzuara. Mirëpo, vlen të theksohet edhe njëherë se që të dy janë modele që hyjnë në kategorinë e telefonavë të lirë me specifika shumë të mira.

OnePlus Nord ka çmim pak më të shtrenjtë, që e vendosë në disavantazh krahasuar me Pixel 4a, mirëpo në anën tjetër ka ekran më të madh, më shumë opsione të memories, bateri më të madhe, dhe opsione të ndryshme të ngjyrave. Në anën tjetër, Pixel 4a është më i lehtë, por kamera e tij është më e dobët sesa e rivalit Nord.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...