Gostivari i pari, deri tani janë regjistruar mbi 25 mijë qytetarë

Shkup, 15 shtator – Që kur nisi regjistrimi i popullsisë në Maqedoni, në Gostivari deri tani janë regjistruar mbi 25 mijë qytetarë, 7000 amvisëri dhe 9.000 objekte banimi.

 

Zyrap Ademi, instruktor rajonal nga ESHS u shpreh i kënaqur nga mbarëvajtjen e procesit deri tani.

“Pas problemve teknike që i kishim ne aplikacionin për dy ditë dhe deri sot kemi arritur të regjistrojmë mbi 25 mijë qytetarë nga Gostivari”, tha Ademi duke thënë se mesatarisht në ditë regjistrohen rreth 3.500 persona.

Ai po ashtu theksoi se në Gostivar nuk ka bojkotim të regjistrimit dhe se nuk ka pasur probleme.

Related posts

Jansha: Ka gjasa për përparim të bisedimeve me Maqedoninë dhe Shqipërinë në tetor

Z H

VMRO-DPMNE: Nuk ka hetim objektiv derisa Zaev dhe Filipçe janë në pushtet

N E

Në Kozle ka 19 fëmijë pozitiv me Covid, 4 janë në mbështetje me oksigjen

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More