Gostivari me dy fshatra me më pak se 10 votues, do të votojnë në vendvotim tjetër

Shkup, 2 tetor – Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot miratoi udhëzimin për votim në vendvotimet me më pak se 10 votues.

 

Nga gjithsej 3.480 vendvotime, më pak se 10 votues kanë 96 vendvotime.

Sipas evidencës së KSHZ-së, në Komunën e Gostivar ka dy vende edhe atë në Bordec ku ka 8 votues dhe Sushicë me 6 votues.

Në këto dy vende, sipas udhëzimit, do të formohen Këshilla Zgjedhor dhe votuesit do të mund të votojnë në vendin më të afërt.

Related posts

Debat në kuadër të projektit “Buxhetim i përgjegjshëm gjinor në sektorin e bujqësisë dhe zhvillimit rural”

D V

MSH-Maqedoni: Do të aplikojmë të gjitha vaksinat e dhuruara nga Bullgaria para datës së skadimit

D V

Shërbimet publike dhe transparenca/ Teuta Arifi: Komuna është në shërbim të qytetarit!

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More