Agjencia Zhurnal.mk

Grafikët shpresëdhënës, po fillon ulja e infeksioneve nga virusi Korona

Shkup, 17 prill – Grafiket e fundit po tregojnë se ka një masë të rënies së përhapjes së koronavirusit nëpër botë, sidomos në vendet ku ka numër të madh të infektuarëve.

Grafiku që thirret në të dhënat e https://www.worldometers.info/coronavirus/ tregon se ka ulje apo prirje për ulje të përhapjes së infektimeve.

Numri i përgjithshëm ditor i infeksioneve të reja në SHBA ka mbetur kryesisht i qëndrueshëm për javën e kaluar, ndërsa në zonat e nxehta Spanjë dhe Itali ka rënë.

Drejtori i OBSH-së për Evropën, Hans Kluge theksoi se ka arsye për të qenë optimistë, por që vendet si Britania e Madhe, Rusia dhe Bjellorusia do të vazhdojnë akoma të shqetësojnë me situatën e tyre. “Javët e ardhshme do të jenë kritike për Evropën,” shtoi ai, ndërsa paralajmëroi se çdo veprim për t’i dhënë fund bllokimeve duhet të merret gradualisht.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...