Agjencia Zhurnal.mk

Gratë franceze shpëtojnë nga kampi xhihadist, duan të shkojnë në shtëpi

Tri gra franceze që kanë ikur nga kampi i xhihadistëve në Sirinë veriore thonë se dëshirojnë të kthehen në shtëpi dhe të përballen me veprime juridike të çdo lloji mbi lidhjet e pretenduara me Shtetin Islamik.

Francezet, e intervistuara në një qytet sirian të kontrolluar nga forcat e mbështetura nga Turqia, thonë se ato ikën gjatë kaosit që sundoi gjatë operacionit turk muajin e kaluar në Siri dhe iu dorëzuan forcave turke me shpresën për t’u kthyer në shtëpi.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...