“Gratë në media” në fokus të Festivalit të pestë mediatk Shkup

Shkup, 5 tetor – Me diskutim dedikuar temës së sivjetme të festivalit “Gratë në media” sonte fillon edicioni veror i Festivalit mediatik Shkup.

Për pozitën e grace në sferën mediatike dhe sfidat me të cilat përballen gazetaret sot do të bisedojnë gazetarja hulumtuese Sane Terlingen nga Holanda dhe Elisa Munjos, udhëheqëse e Fondacionit mediatik ndërkombëtar të grave (IWMF).

Siç informojnë organizatorët, festivali që filloi si Festival hulmtues i filmit Shkup, sivjet u shëndrua në Festival mediatik Shkup për të konkluduar më shumë temanga bota e ndryshuar e mediave bashkëkohore. Programi i sivjetëm sërish përfshin shumë folës nga vendi dhe jashtë vendit, ndërsa përmban edhe diskutime të ndryshme, punëtori dhe program interesant filmik.

Festivali mediatik Shkup është ngjarje në organizim të PINA – Platforma për gazetari hulumtuese dhe analiza, i cili sivjet realizohet në partneritet me Zyrës e Fondacionit Fridrih Ebert Shkup si dhe Ambasada holandeze në Shkup, së bashku me mbështetësit UNCHR Shkup dhe organizata ndërkombëtare Civil Rajts Defenders.

Related posts

Bërnz dhe Petrovska shpalosën dy pllaka përkujtimore në Manastir

Z H

12 të shëruar dhe 39 raste të reja me Covid

Z H

Pa ujë disa pjesë të Kisella Vodës

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More