Grupacioni Parkland shënon 5 vjetorin e themelimit

Parkland grupacioni sot shënon 5 vjetorin e themelimit, ndërsa paralajmërohen ndryshime të tjera të mëdha gjatë periudhës në vijim.

 

Pesë vitet shënohen në shenjë të planeve ambicioze për të ardhmen. Siç thonë nga menaxhmenti i pronarëve – familjes Maliqi, Parkland dhe kompanitë të tjera së shpejti do të marin një dimenzion të ri të përforcuar korporativ dhe strukturë, e cila edhe më tej do të përmirësojë kualitetin e punës.

Related posts

Zaev në Brdo: Nëse deklaratat e BE-së nuk përkthehen në vepra, zhgënjimi do të jetë i madh

D V

Arifi: Ushqim falas do të ketë për nxënësit nga klasa e parë deri në të pestën

D V

Mbledhje e përbashkët e qeverive të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Kosovës

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More