Ekonomi

Halk Bank do ta zëvendësojë Eurostandard

Zhurnal Ads

Shkup, 17 nentor – Bordi Drejtues i Postës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e sotme e ka pranuar ofertën përfundimtare të Halk Bank si më të favorshme.

Afati i fundit për implementim është dy muaj deri në marrjen teknike të Postës, përkatësisht implementimin e sistemit ekzistues që ka qenë në përdorim deri më tani.

Bordi Drejtues i Postës së Maqedonisë së Veriut pasi që ka marrë pëlqimin e Bordit Mbikëqyrës i propozon Qeverisë që të jap pëlqim për lidhjen e një marrëveshjeje bashkëpunimi mes SHA “Posta e Maqedonisë së Veriut” dhe SHA “Halk Bank”.

Postime të ngjashme

Hotelierët përmes vendimeve të përbashkëta kërkojnë zgjidhje për tejkalimin e humbjeve në punën e tyre

XH,I

Shtrenjtohen nafta dhe benzina

Z H

Pakoja e katërt do të realizohet pasi të kalojë ribalanci i Buxhetit në Kuvend, thotë Bekteshi

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...